fiktech logo

Inleiding 

De afgelopen jaren zijn bij vele bedrijven in vrijwel alle industriële sectoren de aantallen “indirecte” medewerkers dramatisch gedaald. Concreet betekent dit dat Engineering Afdelingen en Technische Diensten sterk zijn ingekrompen. De resterende medewerkers hebben er vaak al méér dan een dagtaak aan om de bestaande productieprocessen in stand te houden. Doorvoering van verbeteringen en innovaties is - zonder hulp van buitenaf - een bijna onmogelijke opgave geworden. Zelfs het op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen is door de steeds toenemende tijdsdruk een moeilijke zaak!

Productieoptimalisatie & Ontstoffingstechniek

Fiktech levert maatwerk In-company cursussen die direct aansluiten op de kennisbehoefte binnen uw bedrijf. U bepaalt het onderwerp, de tijdsduur en de planning van de training. Deze aanpak draagt direct bij aan de rendementsverbeteringen van uw medewerkers en het bedrijf.

Fiktech biedt u een effectieve manier om het ontstane gat in uw organisatie snel op te vullen. We maken een plan van aanpak, bespreken de kosten en stellen een contract op als u besluit om met ons in zee te gaan. In dit contract worden in ieder geval opgenomen het doel, de looptijd, de per week te besteden tijd, voortgangsbesprekingen / evaluatie / communicatie en de door de organisatie in te zetten middelen.

Fiktech en een aantal ervaren partners leveren meerdere diensten op het gebied van Kennismanagement. Afhankelijk van de problemen die zich bij een client voordoen maken we een passende keuze uit de competenties die binnen de groep aanwezig zijn.

De projectgroepen worden klantspecifiek ingezet. Wij hebben een uiterst eenvoudige en glasheldere werkwijze ontwikkeld om ongestructureerde gegevens in ieder bedrijf te inventariseren en te vertalen naar bruikbare informatie voor uw medewerkers. Deze ongestructureerde gegevens bestaan onder meer uit bestanden en documenten, tekeningen, schema's plus de kennis van de medewerkers zelf.

Producten / Trefwoorden

Fiktech, FPPA-50, Pneumatisch, Pulsatie, Afblaaspistool,Pulsations, Abblaspistole, Pneumatic, Pulsation, Blow-off, Gun,  pistolet, soufflage, pulsation, pneumatique, pneumatischen

Top